Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012


Σαν σήμερα οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα ο Νίκος Μπελογιάννης


«Η πληγή μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, το ίδιο κι η πίστη μας./ Θα φέρουμε την κληρονομιά σου στους ώμους μας,/ ως την πόρτα του ήλιου, Μπελογιάννη. Καλημέρα αδέρφια μου./ Καλημέρα ήλιε / Καλημέρα κόσμε./ Ο Μπελογιάννης μας έμαθε άλλη μια φορά/ πώς να
ζούμε και πώς να πεθαίνουμε.» Γ. Ρίτσος

«Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο»

Στις 30 Μαρτίου 1952, στις 4.12 π.μ ο Νίκος Μπελογιάννης, με τρεις συντρόφους του - Καλούμενο, Αργυριάδη και Μπάτση -, στήνονται απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα, στο Γουδί και εκτελούνται δια τυφεκισμού.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012


Το μυστήριο του θανάτου του Μεγάλου Αλέξανδρου

Στις 11 Ιουνίου του 323 π.Χ., κάπου στη Βαβυλώνα, ο Μέγας Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 32 ετών. Είχε ήδη δημιουργήσει μια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από τη σύγχρονη Αλβανία μέχρι το Ανατολικό Πακιστάν. Παρόλα αυτά, ποτέ
κανείς δεν κατάφερε να απαντήσει σίγουρα τι ή ποιος σκότωσε τον Μακεδόνα βασιλιά. Με πληροφορίες από κείμενο του James Romm, συγγραφέα και καθηγητή στο Bard College της Νέας Υόρκης, το οποίο δημοσιεύθηκε στο «History Today».
Με τον θάνατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου ξεκίνησε η κατάρρευση της αυτοκρατορίας του και η περίοδος που έμεινε στην ιστορία ως «οι Πόλεμοι των Διαδόχων».

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

28 Μαρτίου 1969: Δήλωση Σεφέρη κατά της χούντας


Ο Γιώργος Σεφέρης στα πρώτα χρόνια της δικτατορίας είχε επιλέξει τη σιωπή και την άρνηση να δημοσιεύει δουλειά του στην Ελλάδα. Δύο χρόνια πριν το θάνατό του, στις 28 Μαρτίου 1969, αποφασίζει να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια. Η δήλωσή του κατά της χούντας στο BBC έκανε μεγάλη αίσθηση και ο Σεφέρης παύτηκε από πρέσβης επί τιμή, ενώ του απαγορεύτηκε και να κάνει χρήση του διπλωματικού του διαβατηρίου.


Aκολουθεί η δήλωση:
«Πάει καιρὸς ποὺ πῆρα τὴν ἀπόφαση νὰ κρατηθῶ ἔξω ἀπὸ τὰ πολιτικὰ τοῦ τόπου. Προσπάθησα ἄλλοτε νὰ τὸ ἐξηγήσω. Αὐτὸ δὲ σημαίνει διόλου πὼς μοῦ εἶναι ἀδιάφορη ἡ πολιτικὴ ζωή μας. Ἔτσι, ἀπὸ τὰ χρόνια ἐκεῖνα, ὡς τώρα τελευταῖα, ἔπαψα κατὰ κανόνα νὰ ἀγγίζω τέτοια θέματα· ἐξάλλου τὰ ὅσα δημοσίεψα ὡς τὶς ἀρχὲς τοῦ 1967 καὶ ἡ κατοπινὴ στάση μου - δὲν ἔχω δημοσιέψει τίποτα στὴν Ἑλλάδα ἀπὸ τότε ποὺ φιμώθηκε ἡ ἐλευθερία - ἔδειχναν, μοῦ φαίνεται, ἀρκετὰ καθαρὰ τὴ σκέψη μου.

NO PASARAN…





TO ΑΚΥΡΟ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ
ΚΟΜΜΑΤΑ...



Στις Εθνικές εκλογές του 2012 θα πάρουν μέρος 10 και πλέον αντιμνημονιακά κόμματα. Επιλέξτε και ψηφίστε όποιο εσείς θέλετε, αλλά...

OXI ΑΚΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ Ή ΑΠΟΧΗ!

Χαμογέλα ρε .... τι σου ζητάνε; [video]



από τον Χρόνη Μίσσιο
Ποιά ζωή, ρε καρντάσια;

Η ζωή μας μια φορά μάς δίνεται, άπαξ, που λένε, σα μια μοναδική ευκαιρία. Τουλάχιστον μ'αυτήν την αυτόνομη μορφή της δεν πρόκειται να ξαναυπάρξουμε ποτέ.

Και μείς τι την κάνουμε, ρε αντί να την ζήσουμε;

Τι την κάνουμε; Τη σέρνουμε από δω κι από κει δολοφονώντας την...

Οργανωμένη κοινωνία, οργανωμένες ανθρώπινες σχέσεις.

Μα αφού είναι οργανωμένες, πώς είναι σχέσεις;

Σχέση σημαίνει συνάντηση, σημαίνει έκπληξη ,σημαίνει γέννα συναισθήματος, πώς να οργανώσεις τα συναισθήματα...

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο κατά Σωκράτη ορισμός του μορφωμένου ανθρώπου



Description: cid:1.2947700690@web171404.mail.ir2.yahoo.com


Όταν ρώτησαν το Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,
Δεν ανέφερε τίποτε για τη συσσώρευση γνώσεων. «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς...
Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;


1.
Πρώτα απ' όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές...


2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα & λογική..

3.
Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..

4.
Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα.

5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..


6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..


7. Τελικά, αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...»


Σωκράτης (469-399 π.Χ.)

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αν το 1821 υπήρχε τηλεόραση και MEGA CHANNEL (Eνα τρομακτικό σενάριο...)

Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ. βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά):
Τρέμη. «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».



Πρετεντέρης. «Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, κοτζαμπάσηδες-δεσποτάδες-καραβοκύρηδες έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους».

Ποντίκι: Κρύβουν την κόλαση του Ιουνίου





Καθώς η χώρα τρέχει προς την πρόωρη κάλπη, τα κόμματα της συγκυβέρνησης κάνουν τα πάντα για να περιορίσουν τις ζημιές τους από τη διαφαινόμενη διασπορά - έως και λεηλασία - των (κάποτε...) «δικών τους» ψήφων από τα (κάποτε...) μικρότερα κόμματα, αλλά
και από τα κάμποσα καινούργια.
Διλήμματα, εκβιασμοί και τρομοκράτηση αποτελούν το βασικό τους οπλοστάσιο, μαζί με άχρηστες και υποκριτικές «συγγνώμες» και ψευδείς υποσχέσεις για κάποιου είδους απροσδιόριστη «ανάπτυξη». Όμως ο βασικότερος επικοινωνιακός στόχος δεν μπορεί να είναι υποσχέσεις που κανένας πλέον δεν πιστεύει.
Αντιθέτως η αγωνία τους συμπυκνώνεται στην προσπάθεια να αποκρύψουν τι περιμένει τον ελληνικό λαό από τον Ιούνιο και ύστερα - δηλαδή αμέσως μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης: απολύσεις, φορολογική θύελλα, νέα επιδρομή σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων, υφαρπαγή αποταμιεύσεων, ιδιώτες φοροεισπράκτορες, πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην... Τουρκία!
Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Ας τα πάρουμε όμως με μια σειρά, για να καταλάβουμε τι είδους διακυβέρνηση υπόσχονται οι συνεταίροι της κυβέρνησης Παπαδήμου για χάρη της «σωτηρίας» μας.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Μαθητής σε καροτσάκι μουντζώνει τους επισήμους

Μαθητής με ειδικές ανάγκες κατά την παρέλαση στα Χανιά, μουντζώνει τους επίσημ

Τη φωτογραφία ανέβασε στο twitter o χρήστης @IasonKantas.
Tο σχέδιο του ΔΝΤ για την Ελλάδα [video]

Το Διεθνές Νομισματικό ταμείο έχει σκοπό να βοηθήσει πραγματικά την Ελλάδα να βγει από την κρίση; Ή μήπως πίσω από αυτό κρύβεται ένα καλοστημένο σχέδιο απάτης για τον Ελληνικό λαό ;

Το παρακάτω video,το οποίο είναι ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία Zeitgeist 2,εξηγεί το πως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα κατέστρεψαν την οικονομία ορισμένων χωρών στο παρελθόν και το πως αυτό συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας.



 
Απολαύστε τρισδιάστατες φωτογραφίες - Αφιερώστε χρόνο από το χρόνο σας

Ξέρετε πιθανώς τις πανοραμικές εικόνες, Αλλά τα 3G τα γνωρίζετε; Έτσι, κάντε κλικ στο παρακάτω link και σίγουρα θα εκπλαγείτε! Πατήστε το δείκτη του ποντικιού στο κέντρο της εικόνας και σύρετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι φοβερό!
Επίσης, κάντε κλικ στα εικονίδια και τις άλλες εικόνες που εμφανίζονται και πολλές άλλες εικόνες ακόμη.
Αλλά είναι στο χέρι σας να οργανώσετε και να δείτε!
Tour Eiffel
Montgolfière
Cathédrale Saint-François-Xavier, Chicoutimiis
Une centrale du Michigan
Un incendie majeur
Notre Dame de Bon secours à Montreal
Chapelle de la Maison Mère-Mallet, Québechttp://photo.photojpl.com/flash/08mallet.html

concert d'Oliver Jones, Juin 2009
Hôtel de Glace, Sainte-Catherine-de-la- Jacques-Cartier, Québec
Palais des Congrès à Montreal
Feux sur glace, Quais du Vieux-Port de Montréal
Carnaval de Québec

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ !





ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ
Η μεγαλύτερη προπαγάνδα που τέθηκε εξ’ αρχής, ώστε να προκαλεί εξαρτημένα αντανακλαστικά ήταν η εξής: Το Μνημόνιο σου φέρνει το γάλα για τα παιδιά σου, χάρη στο Μνημόνιο έχεις πετρέλαιο, είναι ευλογία το Μνημόνιο για τους μισθούς και τις συντάξεις, το Μνημόνιο διατηρεί τρόφιμα στα ράφια. Αλίμονο μην χρεοκοπήσουμε!

Ο δικομματισμός προκειμένου να επιβιώσει με οποιοδήποτε χρώμα και σχηματισμό, επιτίθεται εναντίον της Αριστεράς και επιστρατεύει ακραίες δυνάμεις για να συντηρητικοποιήσει και να τρομοκρατήσει τους πολίτες. Το κομματικό σύστημα χρησιμοποιεί ένα παλιό τέχνασμα, παλιό όσο η εξουσία, για να πείσει ότι υπερασπίζεται την “δημοκρατία”. Οι επιθέσεις σε πολιτικούς και οι διαδηλώσεις βαφτίζονται πρακτικές “ακραίων δυνάμεων” και πράξεις μειοψηφιών. Εκτός αν βέβαια πίσω από αυτές κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που με τα όσα του καταλογίζουν, κανονικά θα έπρεπε να είναι κόμμα εξουσίας και να καταμετρά εκατομμύρια ψηφοφόρων.

Η καφρίλα που εισβάλλει σπίτι σου και σου κλέβει ψυχή,όνειρα κι αξιοπρέπεια






Όλα τα μωρά στη πίστα" της αστικής προπαγάνδας

Πριν δύο χρόνια στη σχολή, σε ένα μάθημα, ο καθηγητής μας είπε να παρακολουθήσουμε όλα τα δελτία ειδήσεων για μερικές μέρες και να κάνουμε διάφορες παρατηρήσεις πάνω σε ορισμένα ζητήματα.
Η κοινωνικο-πολιτική κατάσταση προφανώς δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή και κυρίως δεν ήταν τόσο τεταμμένη.
Πάντως από τότε, τις ειδήσεις τις βλέπω κάπως διαφορετικά.
Τις τελευταίες εβδομάδες όμως τα παιχνιδάκια
και οι στοχευμένες προσπάθειες των ειδησεογραφικών παραγόντων
"βγάζουν μάτι"!
Είναι λες και έχουν ανοίξει
κάθε εγχειρίδιο χειραγώγησης της μάζας που έχει γραφεί
και να το εφαρμόζουν στην εντέλεια.

ΚΑΘΕ δελτίο ειδήσεων εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες
κινείται απαρέγγλιτα πάνω σε δύο παράλληλους άξονες.
Μέσα σε αυτούς τους δυο άξονες (μοτίβα)
χωράει κάθε είδηση που επιλέγεται να παιχτεί στα κεντρικά δελτία ειδήσων.
Στην πρώτη γραμμή εντοπίζουμε το "μαστίγιο".
Διεθνές ρεζιλίκι με τους “ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες” – Γελάει ο πλανήτης!


Σε διεθνές ρεζιλίκι εξελίσσεται η υπόθεση των μέτρων προστασίας μιας “ανεπιθύμητης κυβέρνησης” που έχει χάσει όχι απλώς τη νομιμοποίηση, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα απεργαζόμενη ύποπτες μεδοθεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν εύκολα και σε μακελειό.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του “Business Week” το οποίο περιγράφει ως “γελοίο το σκηνικό μιας δημοκρατικής κυβέρνησης που βάζει ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και χιλιάδες αστυνομικούς για να προστατεύσουν μερικές δεκάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους”.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

 
Η αλήθεια για την Ελλάδα - Το post που σαρώνει στο διαδίκτυο!
Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media...και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Φιλοξενείται μάλιστα και στο 9gag μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες παγκοσμίως.
Ο Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως συστήνεται στον κόσμο, ετοίμασε στα αγγλικά μια εκτενέστατη δημοσίευση γύρω από τους μύθους και την πραγματικότητα στην Ελλάδα. Θίγοντας έτσι σημαντικά ζητήματα. Το δημοσίευμα εξηγεί τα όσα τα ξένα μέσα συχνά δεν λένε.

******************************************************************
HELLO 9GAGers!
Το όνομά μου είναι Δημήτρης και είμαι από την Ελλάδα

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ταξίδι σε 10 πόλεις μακριά από... τα φώτα της δημοσιότητας

Δέκα πόλεις του κόσμου που δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των πιο δημοφιλών προορισμών -σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οδηγό LonelyPlanet- αλλά είναι γεμάτες ομορφιές και αξιοθέατα.

Μερικοί προορισμοί σε διάφορες χώρες του κόσμου, μένουν σταθερά μακριά από το… προσκήνιο, παρά τις ομορφιές και τα αξιοθέατά τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, ο λόγος μπορεί να είναι η γεωγραφική τους θέση, η τύχη ή και η κοντινή απόστασή τους από άλλες, πιο «λαμπερές» τοποθεσίες. Ελάτε να «γνωρίσουμε» μαζί δέκα από αυτές…

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Super cult Ελληνικές διαφημίσεις που έγραψαν ιστορία!!!

Παλιές διαφημήσεις απο την ΕΡΤ
Τις βλέπουμε σήμερα και αναρωτιόμαστε μερικές απο αυτές,ήταν λες και γύριζαν ελληνική ταινία-κωμωδία….

Δείτε τις διαφημίσεις




 

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012


Aλόγιστη η χρήση του Facebook από ανήλικους

Οδηγίες σε γονείς για ασφαλέστερες διαδικτυακές επαφές των παιδιών

Η ανάγκη της κατανόησης από όλους και ιδιαίτερα από τους ανηλίκους χρήστες ότι τα άτομα που γνωρίζουν μόνο μέσω Διαδικτύου, παραμένουν πάντα «άγνωστα», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της δράσης Saferinternet.gr, του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.
Απλά η πανέμορφη χώρα μας σε ένα βίντεο 54 λεπτών. Απολαύστε το.


Μια μαγευτική περιήγηση -σε high definition- πετώντας πάνω από την Ελλάδα. Ξεκινώντας από την Αθήνα, θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά μέρη εξερευνώντας διάσπαρτα Ελληνικά νησιά στο λαμπρό μπλε του Αιγαίου, αρχαία ερείπια, καταπράσινους λόφους, βραχώδεις ακτές και ιστορικούς τόπους γεμάτους παραδόσεις. Την δραματική άποψη ενισχύσαμε με την μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου! Θα πετάξουμε από την Κέρκυρα στην Κρήτη, από τα Μετέωρα στην Μύκονο, στην Πελοπόννησο, στη Ρόδο, στη Σαντορίνη, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλούς άλλους λαμπρούς προορισμούς αυτού του υπέροχου τόπου!

A breathtakingly beautiful virtual tour shot in high definition from a helicopter-mounted camera. Lifting off from Athens, you embark on a modern odyssey as varied and dramatic as Greek history, exploring exotic islands scattered like stones in the brilliant blue Aegean, ancient ruins, verdant hills, rocky coastlines, and timeless traditions.

Αρχικός τίτλος «Visions of Greece»

Producer: Stavros Niarchos, 2003
Executive Producer: Roy Hammond
Producer, Writer, Editor: Sam Toperoff
Producer, Aerial Director: Duby Tall
Wescam Technician and Operator: Grant Bieman
Helicopter Pilot: Stelios Bounas (85 hours flight over the Greece)

Παπουτσής: Κάποιοι στην κυβέρνηση μου ζητούσαν την... ισοπέδωση των κατοίκων της Κερατέας - VIDEO


«Δεν επέτρεψα τη χρήση βιας»


Ο κ. Παπουτσής υπεραμύνθηκε του έργου του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λέγοντας πως ουδέποτε εδόθη εντολή να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις επειδή προκαλούσαν προβλήματα στην κυβέρνηση.


«Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι πλαστικές σφαίρες, δεν είναι νερά. Δέχθηκα κριτική επειδή δεν επέτρεψα αυτό για το οποίο με κατηγορούσαν: για αστυνομικό κράτος. Αν είχαμε αστυνομικό κράτος θα είχαμε νεκρούς στην Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Παπουτσής υποστήριξε ότι σε όλες τις διαδηλώσεις η εντολή ήταν για αυτοσυγκράτηση των αστυνομικών δυνάμεων με στόχο να προστατευθούν τα δικαιώματα, η ζωή και η περιουσία των πολιτών ενώ υποστήριξε ότι έγιναν συνολικά 1700 συλλήψεις κουκουλοφόρων ενώ σε όποιες περιπτώσεις υπήρχαν εκτροπές στη διάρκεια της εμπλοκής επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές.


Ο πρώην υπουργός επανέλαβε ότι κάποιοι στην κυβέρνηση του ζητούσαν...την ισοπέδωση των κατοίκων της Κερατέας ή των συγκεντρώσεων ενώ αντίθετα εκείνος επέμεινε στην ανάγκη να προστατευθούν οι ειρηνικές συγκεντρώσεις μέσα από τις οποίες όμως, όπως είπε, βγήκαν κάποιοι και ζητούσαν από τους καταστηματάρχες προκειμένου να μην τους κάψουν τα μαγαζιά.






πηγή: http://forkeratea.blogspot.com/2012/03/video.html#ixzz1oFxgLlbX

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αντίγραφα ασφαλείας με τη βοήθεια δωρεάν προγράμματος της Microsoft

Κβαντο-υπολογιστής: Μεγάλος μύθος ή αναμενόμενη πραγματικότητα;


Επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας IBM (International Business Machines Corp.), μέσω πρόσφατων δηλώσεων εκπροσώπων της εταιρείας, αναφέρει ότι έχει βρεθεί αρκετά κοντά στη δημιουργία ενός υπολογιστή ο οποίος θα αποτελέσει το πρώτο δημιούργημα της κβαντομηχανικής

Σύμφωνα με τον αρχηγό της ερευνητικής ομάδας που ασχολείται με το συγκεκριμένο έργο, τον ερευνητή Mark Ketchen,
η δημιουργία ενός κβαντο-υπολογιστή θα ωθήσει την υπολογιστική ισχύ και τις δυνατότητες των σημερινών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε εντελώς νέο επίπεδο.

Веst of National Geographic 2011