Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ;
Δυστυχώς, η εθελοδουλία του μισού πληθυσμού των Ελλήνων ψηφοφόρων δεν έδωσε μόνο την άνεση στους ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες, να ψηφίσουν τα νέα εξοντωτικά μέτρα, αλλά και το θράσος να τα «δικαιολογούν» με επιχειρήματα που προσβάλλουν τη νοημοσύνη όλων ημών που τους υπομένουμε. Το τελευταίο τέτοιο επιχείρημα, που έπεσε στην αντίληψή μας, είναι η «μη βιωσιμότητα» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, άρα και η ανάγκη πώλησής του!
Η προσβολή της νοημοσύνης μας έγκειται, κυρίως, στο γεγονός ότι αποδίδουν τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό (κι άλλους παρόμοιους) σε οτιδήποτε έχει δημόσιο χαρακτήρα, δημόσια ιδιοκτησία και θέλουν να το ξεπουλήσουν. Αντί να βγουν και να πουν «ξεπουλάμε όσο-όσο γιατί αυτή είναι η ιδεολογία μας» (νεοφιλελεύθεροι του κερατά), «ξεπουλάμε γιατί θέλουμε να ενισχύσουμε, να στηρίξουμε, να αναπτύξουμε το ιδιωτικό κεφάλαιο και τα κέρδη του, αφού αυτό υπηρετούμε», λένε, σαν κοινοί ψεύτες και απατεώνες, ότι είναι προβληματική η μια επιχείρηση, ελλειμματική η άλλη, ζημιογόνος η παράλλη, ασχέτως αν απ’ τα στοιχεία, που πολλές φορές οι ίδιοι παρουσιάζουν, προκύπτουν άλλα συμπεράσματα, άλλοι χαρακτηρισμοί.

Ο Γ.Βαρουφάκης στον Αντ1

ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ



Ένα εκατομμύριο! Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκαν για την πατρίδα, την οποία οι απεθνοποιημένοι νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες, από κοινού με τους ψευδοαριστερούς, δήθεν προοδευτικούς, ''κολλημένους'' της αριστεράς, έχουν γεμίσει με τρία εκατομμύρια τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών. Σύμφωνα με
τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), σε 9.903.000 κατοίκους ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας. Με βάση τα επίσημα λοιπόν στοιχεία της τελευταίας απογραφής, ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά ένα εκατομμύριο τουλάχιστον, μέσα σε μια δεκαετία. Μείωση που οφείλεται στον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που έχουν μεταναστεύσει λόγω της οικονομικής κρίσης την τελευταία διετία.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Διαίρει και βασίλευε-Eυχαριστώ την φίλη Σούλα

Αφιερώστε μια ώρα απο την ζωή σας για να δείτε το video. Οσοι απο εσάς έχετε λογ/μους σε social media ανεβαστε το!!! Μακάρι αυτοί που θα το δούν να ανασκευάσουν λίγο τις ιδέες τους..... είναι χρήσιμο για όλους μας!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F8aEBsEzBaw&feature=youtube_gdata_player

Δωρέαν Software (ninite)

Ποιος «διοικεί» το Ιντερνετ;

Τα δίκτυα που υποδέχονται τις πληροφορίες του Ιντερνετ διακινούν το ψηφιακό υλικό, όπως e-mail και tweets, και αποθηκεύουν τις πληροφορίες

 
Εχει νόημα - και, κυρίως, απάντηση - το ερώτημα «πού βρίσκεται το Διαδίκτυο»; Το Ιντερνετ είναι παντού: στα σπίτια μας, στη δουλειά, στα κινητά, στα λάπτοπ, στις καφετέριες, ακόμη και πάνω στα πλοία ή μέσα στα αεροπλάνα. Ταυτόχρονα, όμως, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι το Ιντερνετ δεν είναι... πουθενά, καθώς συνθέτει έναν εικονικό και άυλο κόσμο.

Εχετε, όμως, σκεφτεί ότι για να μπορείτε να μπαίνετε στα αγαπημένα σας σάιτ, να ανταλλάσσετε e-mail, να κάνετε likes και να στέλνετε tweets κάπου υπάρχει μια υποδομή που στηρίζει το οικοδόμημα του Διαδικτύου;

101 web 2.0 εργαλεία για εκπαιδευτικούς