Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

τι στάση να κρατήσετε στις εκλογές στις 17 Ιουνίου.


Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν,εκείνοι που δεν βλέπουν και εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν. Το άρθρο αυτό απευθύνεται στους τελευταίους.
Μην περιμένετε να ακούσετε ποιο κόμμα είναι το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, για να ψηφίσετε ή να πάρω κάποια θέση υπέρ της Δεξιάς ή της Αριστεράς. Θα σας πω ένα πράγμα και βάλτε το καλά στο μυαλό σας:
IΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ!!!

Ένα δικομματισμό χτισμένο εδώ και χρόνια στα σάπια θεμέλια της μίζας, των σκάνδάλων, της οικογενειοκρατίας, του εκφοβισμού, της προπαγάνδας και της ψευτοδημοκρατίας.

Θέλετε να θυμηθούμε πως αντιμετώπισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τους πολίτες τις ημέρες ψήφισης των Μνημονίων; Πρέπει να καταλάβει κάθε πολίτης, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, ότι τα απάνθρωπα μέτρα που μας επιβάλουν οι Μνημονιακοί Σωτήρες δεν είναι σε καμία περίπτωση υπέρ του λαού. Εξυπηρετούν τα τεράστια συμφέροντα των Golden Boys, των τραπεζιτών της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, οι οποίοι κρατούν υπόδουλο τον Ελληνικό λαό μέσω ενός πλασματικού χρέους.

Στη σύγχρονη ιστορία, τουλάχιστον από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, δεν έχει ξαναγίνει τέτοια συντονισμένη, παγκόσμια προσπάθεια επηρεασμού του αποτελέσματος των εκλογών σε μια μικρή χώρα.H τεράστια προπαγάνδα τους έχει δυο στόχους:
1) Τoν εκφοβισμό των πολιτών που αποδίδει (κυρίως της τρίτης ηλικίας).
2) Την λασπολογία και αποδυνάμωση του δεύτερου κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ της ΝΔ.


Θέλω να αναφερθώ τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ που στις 6 Μάη ήταν ο νικητής των εκλογών. Αν δούμε την κατάσταση με τον ρεαλισμό των τελευταίων ημερών, όλοι θα παραδεχτούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είναι η μεγαλύτερη απειλή για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Για αυτό και δέχεται τρομερή προπαγάνδα. Αν βέβαια στη δεύτερη θέση ερχόταν κάποιο άλλο κόμμα αντί του ΣΥΡΙΖΑ π.χ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή οι Οικολόγοι Πράσινοι θα βλέπαμε την ίδια ακριβώς μορφή προπαγάνδας για το κόμμα αυτό.
(π.χ Πρετεντέρης : Oι Οικολόγοι Πράσινοι θα καταστρέψουν τον Παρθενώνα και θα φτιάξουν πάρκο.)

Άκουσα πολλούς να λένε ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που δεν συμφωνούν μαζί του σε πολλές απόψεις (μεταναστευτικό,εθνικά θέματα κ.α) αλλά μόνο και μόνο για να μην πάρει το bonus των 50 εδρών η ΝΔ. Πρέπει να καταλάβουν λοιπόν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ποσοστό που θα πάρουν δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό των θέσεων τους και πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την δύναμη από τους ψήφους-τιμωρίας.

Επιστρέφω στην μεγαλύτερη απειλή της χώρας και θέλω να προκαλέσω τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μου απαντήσουν αν γνωρίζουν κάποια χώρα που τα μνημόνια και γενικά οι πολιτικές του ΔΝΤ έσωσαν τον λαό της; H απάντηση είναι Καμία. Ούτε στον Ισημερινό τη δεκαετία του 60' ,ούτε στην Τζαμάικα το 1976 αλλά ούτε και στην Ιρλανδία,την Βολιβία και την Αργεντινή . Αυτό που κατάφεραν ήταν να εκτόξευσαν την ανεργία από το 20% στο 70%, να εκτοξεύσουν στα ύψη το δημόσιο χρέος και να ρουφήξουν τον ορυκτό πλούτο των χωρών αυτών. Και όλα αυτα ποιοί; Οι International Συνεργάτες και φίλοι της ΝΔ οι οποίοι έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο και για την Ελλάδα.

Όμως τα τελευταία 2 χρόνια οι πολίτες στα αστικά κέντρα πέτυχαν κάτι πολύ σημαντικό. "Έσπασαν" τον φόβο. Κατέβηκαν στους δρόμους και έδειξαν στους Ψευτο-Σωτήρες μας πως το κωλομνημόνιο δεν είναι ο μονόδρομος. Δυστυχώς όμως αυτό δεν το έζησε ο κόσμος στην περιφέρεια και αυτό φάνηκε στις εκλογές της 6ης Μάη.

Η Ελλάδα δεν θα αλλάξει από την μια μέρα στην άλλη. Ένα ταξίδι όμως εκατοντάδων χιλιομέτρων ξεκινάει πάντα από το πρώτο βήμα. Και το πρώτο βήμα είναι να διαγράψουμε τον δικομματισμό από την πολιτική ζωή της χώρας μια για πάντα.


Η ψήφος σου είναι η τιμωρία τους. Η αποχή σου, η δεύτερη ευκαιρία τους.


Για αυτό Τρέξτε, κάντε, μιλήστε! Η απαίσια προπαγάνδα τους δεν περνάει πια. Αυτή τη στιγμή εσύ που διαβάζεις το κείμενο είσαι ένα από τα 11 εκατομμύρια μυαλά που θα διαμορφώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Εσύ είσαι η αληθινή φωνή αυτής της χώρας. Πιάσε παππούδες, γιαγιάδες, γονείς, γνωστούς, φίλους και όποιον άλλο θες και πείσε τους μέχρι να το καταλάβουν πως αυτά τα λαμόγια δεν θέλουν το καλό μας. Αν ο καθένας μας μιλήσει σε 10 άτομα θα εξαπλωθεί με ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ, κουνηθείτε, ΤΡΕΞΤΕ...! Δεν θα μας δώσουν άλλη ευκαιρεία και θα έχουν πια το ¨άλλοθι ¨ των εκλογών.


Πάντως η αποχή θα είναι για ακόμα μια φορά μεγάλη. Κάποιοι δεν θα ψηφίσουν γιατί δεν έχουν λεφτά να μετακινηθούν ενώ κάποιοι άλλοι τα έχουν τα φράγκα αλλά προτιμούν να τα ξοδέψουν σε ρούχα, διακοπές και μπάφους. Άραγε έχουν συνειδητοποιήσει ότι αν μας κυβερνήσουν πάλι αυτοί οι 2 τις επόμενες εκλογές δεν θα έχουμε λεφτά για να φάμε;



Συνειδητοποιήστε επιτέλους την ιστορικότητα των ημερών που ζούμε. Αυτό το καλοκαίρι αν θες να λέγεσαι άνθρωπος έχεις χρέος στις 17 Ιουνίου να είσαι παρόν. Όχι απαραίτητα για σένα αλλά για τον συνάνθρωπο σου που σκοπεύει να αυτοκτονήσει σε λίγες ημέρες. Ή μήπως δεν ξέρεις τι θα πει κοινωνική ευαισθησία; Όλοι οι λαοί της Ευρώπης έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στην Ελλάδα. Θέλω να ελπίζω ότι θα επικρατήσει το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ και ότι δεν θα αποδειχθούμε μια χώρα γεμάτη μαλάκες!!!

Γιατί όταν τα παιδιά σου θα ξεφυλλίσουν μια μέρα το βιβλίο της Ιστορίας και πέσουν στην μέρα 17/06/2012 και σε ρωτήσουν, θα είναι ντροπή για σένα να τους πεις πως ήσουν απών για μια επιφανειακή δικαιολογία. Απερίγραπτη ΝΤΡΟΠΗ...

Κλείνω με μία φράση ενός Γάλλου στοχαστή του Montesquieu:


"Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό καλό όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου