Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

madatoforos siopi Μιντιακός αποπροσανατολισμός και επικοινωνιακή τρομοκρατία

«Μιντιακός αποπροσανατολισμός, επικοινωνιακή τρομοκρατία, καθοδηγούμενη προβοκάτσια και εκφοβισμός του λαού. Να ποια είναι η «φιλολαϊκή» τρομοκρατία.
2 εκδοχές υπάρχουν για τους λεγόμενους τρομοκράτες της 17 Ν:
- Είναι στημένοι πράκτορες του συστήματος
- Είναι χρήσιμοι ηλίθιοι που τους χρησιμοποιεί το πολιτικό και μιντιακό σύστημα για να τρομοκρατήσει τον κόσμο, να αποπροσανατολίσει και να εκφοβίσει τον λαό, για να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο μονόδρομο του μνημονίου και του ξεπουλήματος της χώρας, αδιαμαρτύρητα και ατιμωρητί.
Είναι 2 οι εκδοχές, διαλέξτε αυτή που σας πάει περισσότερο. Όποια κι αν επιλέξετε, ΜΗΝ πέφτετε στην παγίδα του πολιτικού και μιντιακού συστήματος, ΑΓΝΟΗΣΤΕ 100% ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ», ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
Το άνομο, ατιμώρητο και απολύτως ΕΝΟΧΟ πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Τι θα μπορούσε να συγκριθεί σε μέγεθος μπόχας και αηδίας μαζί του, ενδεχομένως και να το ξεπεράσει σε αποστροφή και αποτροπιασμό;;; Μα φυσικά, η τυφλή, βάρβαρη, δολοφονική βία!!! Η παράλογη βία των τρομοκρατών, η παρανοϊκή, ιδεολογικά καλουπωμένη, απάνθρωπη εν ψυχρώ αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής.
Οπότε να η ευκαιρία! Στήνουμε ξανά στα πόδια του έναν εχθρό από το παρελθόν, του δίνουμε νέα υπόσταση και παλεύουμε εικονικά μαζί του, παριστάνοντας τα θύματα του ειδώλου που στήσαμε, προσποιούμενοι ότι υπερασπιζόμαστε τάχα την έννομη τάξη και την κοινωνική ειρήνη, μπας και ξεγλιστρήσουμε ατιμώρητοι μέσα στο σκοτάδι…
Το πιάσατε το κόλπο;;;
Μιντιακός αποπροσανατολισμός, επικοινωνιακή τρομοκρατία, καθοδηγούμενη προβοκάτσια και εκφοβισμός του λαού. Να ποια είναι η «φιλολαϊκή» τρομοκρατία που εξυπηρετεί 100% τα ένοχα όργανα του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου