Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Το έξυπνο κόλπο των βαρώνων

 

Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, τώρα που θα περαστούν τα πλέον θηριώδη μέτρα για την Ελληνική κοινωνία, να καταλάβουν ακόμα και οι πιο ανυποψίαστοι την σκοπιμότητα διόγκωσης της “Χρυσής Αυγής” με δόλιο τρόπο από τους βαρώνους των ΜΜ”Ε”. Όπως σε κάθε μεγάλο στοίχημα, το κόλπο φαίνεται στο ταμείο.

Έτσι σήμερα είναι ξεκάθαρη η στρατηγική διόγκωσης ενός κόμματος που το 2009 από το 0,29% έφτασε να πάρει μισό εκατομμύριο ψήφους στις τελευταίες εκλογές. Μισό εκατομμύριο ψήφοι αντίδρασης, λαϊκοί ψήφοι με διάθεση τιμωρίας, βρέθηκαν στα σκουπίδια. Ο προδομένος ψηφοφόρος του “Λεφτά υπάρχουν” παρέα με αυτόν του “όλοι ίδιοι είναι” οδηγήθηκε για άλλη μία φορά ως πρόβατο σε ένα μαντρί που δεν τον ήθελε καν για άρμεγμα αλλά για εξαφάνιση.

Τι λέει το ταμείο; Ότι οι εκπρόσωποι αυτού του μισού εκατομμυρίου Ελλήνων εξαφανίζονται απο το κοινοβούλιο, προς όφελος της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Αυτή την στιγμή μπορεί να νομοθετήσει ρημάζοντας τις σάρκες τις κοινωνίας με πλασματικά αυξημένη πλειοψηφία. Αυτό όμως έπρεπε να το γνωρίζουν αυτοί που για ακόμα μία φορά πιάστηκαν κορόιδα από τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς. Η παρουσία του “Μπάμπη του σουγιά” ως αντίβαρο στο μνημονιακό πυροβολικό, το μόνο που καταφέρνει είναι να δώσει την αφορμή για ανηλεή βομβαρδισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου