Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ... Υπάρχει ΕΓΚΛΗΜΑ και πρέπει να υπάρξει και ΤΙΜΩΡΙΑ!
Η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ είναι πιο εκτεθειμένη σε τοξικά ακόμα και από αυτή την διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία του τόπου!
Οποτε καλειτε να ηγηθει των κοινωνικων και ταξικων αγωνων καποιο "μαγικο " χερι τους κουνά το δάχτυλο και τους υπενθυμίζει ότι έχουν επενδυθεί στην ανέλιξη τους ιλιγγιώδη ποσά!
Είναι παραπάνω από προφανές ότι είναι εξαγορασμένοι και υποτακτικοί του συστήματος και ότι...
δεν είναι όχι έτοιμοι αλλά ούτε καν διατιθέμενοι να ηγηθούν του μεγάλου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του λαού μας που μόλις ξεκίνησε!
Όσοι απορούσαν γιατί μέχρι τώρα η κοινωνία μας έδειξε αυτή την αδράνεια στην λαίλαπα των μνημονίων σήμερα θα χουν καταλάβει ότι πέρα από την εξαγορασμένη πολιτική ηγεσία του τόπου έχουμε να κάνουμε και με μια ΑΠΟΛΥΤΩΣ διεφθαρμένη, αίολη και ευνουχισμένη συνδικαλιστική ηγεσία που αποδέχτηκε ευχαρίστως τον ρόλο της μαριονέτας προκρίνοντας τον από εκείνον της φυλακής!
Ένας λαός που πρέπει λοιπόν πέρα από την ανελέητη επίθεση που δέχεται από την ολιγαρχία του ευρωπαϊκού πλούτου να αντιμετωπίσει και την εσχάτη προδοσία των δικών του ανθρώπων, ένας λαός που έμεινε έτσι χωρίς την ηγεσία που θα δώσει το τελικό σάλπισμα για την τελική αναμέτρηση!
Ένας λαός που δύσπιστα και προσεκτικά πρέπει να κάνει πλέον τις επιλογές του, να αναδείξει τις νέες ηγεσίες του , να δείξει ποιοι θα τον βγάλουν έξω από αυτή την δίνη!
Είμαι πολύ μικρός και πολύ λίγος για να τις υποδείξω εγώ!
Ένας φαντάρος είμαι στρατευμένος στους κοινούς μας αγώνες! Όμως η συλλογική συνείδηση μίλησε! Μίλησε τον περασμένο Μάη! Μίλησε τον περασμένο Ιουνη!
Έδειξε με ποιους θα πορευτούμε και ποιους αφήνουμε πίσω!
Ένα πράγμα έχω εγώ να επισημάνω και εφιστώ την προσοχή αυτών που θα’χουν την τύχη του λαού μας στα χέρια τους αύριο ( πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάζεστε )!
Στην Ελλάδα έχουν συντελεστεί σωρεία αδικημάτων την τελευταία τετραετία! Πολλά από αυτά πολιτικά! Δυο όμως ΔΕΝ είναι μόνο πολιτικά αλλά έχουν και ποινικές προεκτάσεις και μάλιστα με πολύ σοβαρές ποινές!
Στην Ελλάδα λοιπόν την τελευταία τετραετία έχει συντελεσθεί κατά εξακολούθηση η καταστρατήγηση του Συντάγματος της χώρας και το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ πράγμα που προϋποθέτει ΔΟΛΟ!
Εφιστώ λοιπόν την προσοχή αυτών που αύριο θα κυβερνανε αυτόν τον τόπο και νομίζω ότι εκφράζω τον μέσο ορό όλων αυτών που θα δώσουν την μάχη της ανατροπής και της απελευθέρωσης! Κανένας από μας δεν ξεχνά ! Κανένας από μας δεν συγχωρεί! Κανένας από μας δεν είναι διατιθέμενος να δώσει συγχωροχάρτι στο κακό που κάνουν αυτοί οι τύποι στην πατρίδα μας!
Υπάρχει ΕΓΚΛΗΜΑ και πρέπει να υπάρξει και ΤΙΜΩΡΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου